ESET NOD32 Antivirus

29.9899.97

ESET NOD32 Antivirus

Eenvoudig, betrouwbaar antivirus programma
Beschermt tegen virussen, hackers, malware, ransomware en phishing. Biedt de perfecte balans tussen snelheid, detectie en gebruiksvriendelijkheid.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

ESET NOD32 Antivirus

Antivirus en antispyware
Proactieve bescherming tegen elk type digitale bedreiging, inclusief virussen, rootkits, wormen en spyware.

Advanced Machine Learning NIEUW
Naast ESET Machine Learning in de cloud draait deze proactieve laag lokaal. Deze laag is speciaal ontworpen om geavanceerde, nog nooit eerder geziene malware te detecteren en heeft een lage impact op de prestaties.

Exploit Blocker
Blokkeert aanvallen die speciaal zijn ontwikkeld voor het ontwijken van detectiesoftware en elimineert lockscreens en ransomware. Biedt bescherming tegen aanvallen op webbrowsers, PDF-lezers en andere applicaties, inclusief Java-software.

Advanced Memory Scanner
Verbetert de detectie van persistente malware die meerdere encryptielagen gebruikt om activiteiten te verhullen.

Cloud-Powered Scanning
Versnelt het scannen door veilige bestanden op een whitelist te plaatsen op basis van de ESET Live Grid®-reputatiedatabase. Helpt onbekende malware proactief te stoppen door het gedrag van de malware te vergelijken met ons reputatiesysteem in de cloud.

Scannen tijdens het downloaden van bestanden
Verkort de scantijd door bepaalde typen bestanden, zoals archieven, tijdens het downloaden te scannen.

Scannen tijdens inactiviteit
Verbetert de systeemprestaties door grondige scans uit te voeren wanneer de computer niet wordt gebruikt. Helpt potentiële inactieve bedreigingen te detecteren voordat ze schade kunnen veroorzaken.

Host-Based Intrusion Prevention System (HIPS) VERBETERD
Hiermee kun je het gedrag van het systeem gedetailleerder aanpassen. Definieer regels voor het systeemregister, actieve processen en programma’s en verbeter zo de beveiliging..

Bescherming tegen scriptaanvallen
Detecteert aanvallen van schadelijke scripts die gebruik willen maken van Windows PowerShell. Detecteert ook schadelijke JavaScripts die aanvallen uitvoeren via je browser. De browsers Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Internet Explorer en Microsoft Edge worden allemaal ondersteund.

UEFI Scanner
Biedt bescherming tegen bedreigingen die je computer op een dieper niveau aanvallen, nog voordat Windows is opgestart. (Alleen mogelijk bij systemen met de UEFI-systeeminterface.)

Bekijk ook onze andere ESET producten.

Brand

Manufacturer

Andere suggesties…

Winkelwagen