ESET File Security

146.41517.15

ESET File Security

Geschikt voor Microsoft Windows Server/Microsoft Azure/Linux Free-BSD
bevat enkel beveiliging voor servers

Add to Wishlist
Add to Wishlist

ESET File Security

Meerlaagse beveiliging
Eén beveiligingslaag is niet genoeg voor de hedendaagse dreigingen. Alle endpoint securityoplossingen kunnen malware detecteren vóór, tijdens en na het uitvoeren. Met behulp van ESET Dynamic Threat Defense kan er een extra laag worden geïmplementeerd in de vorm van een cloudgebaseerde sandboxanalyse. Doordat ESET focust op de gehele levenscyclus van de malware en niet op slechts één onderdeel daarvan, kan ESET het hoogst mogelijke beveiligingsniveau bieden.

Gebruiksvriendelijke oplossing
ESET File Security biedt bewezen bescherming, terwijl meer systeemresources beschikbaar blijven voor essentiële programma’s die eindgebruikers dagelijks nodig hebben. Deze oplossing is volledig te beheren via ESET Security Management Center, waar u een duidelijk overzicht hebt van de status van de netwerkbeveiliging.

Eenvoudige implementatie
Virtuele machines kunnen net als fysieke machines worden getroffen door malware. ESET File Security voor Microsoft Azure gebruikt dezelfde technologie als de on-premise versie van het product, is eenvoudig te gebruiken en kan snel en automatisch worden geïmplementeerd in de Microsoft Azure-omgeving.

Bekijk ook onze andere ESET producten.
Source: ESET

Brand

Manufacturer

Winkelwagen